Van Hool: Elegantie & efficiëntie in transport

Degelijkheid, kwaliteit & betrouwbaarheid

Een gevarieerd gamma

Van Hool uit België bouwt jaarlijks tot 1400 bussen en autocars en zo’n 3000 industriële voertuigen waarvan het 80% wereldwijd exporteert. Met meer dan 4500 werknemers en een compleet gamma autocars en bussen is Van Hool een belangrijke busbouwer in Europa. Daarnaast bouwt VanHool ook een zeer uitgebreid gamma opleggers en tankcontainers. Van Hool is in deze sector onbetwist marktleider in België en bekleedt een belangrijke plaats op verschillende exportmarkten.

Bij Kassing de Raaphof is sinds 2018 een Van Hool servicepunt gerealiseerd. Kassing Tours is een jong en dynamisch Touringcar bedrijf dat de Tourwereld bedient sinds 2000. We zijn begonnen met een wagenpark dat uit verschillende busmerken bestond. In 2005 wilde Kassing Tours verder met busfabrikant Van Hool uit België. In 2010 werd dit gerealiseerd en waren er alleen nog Van Hools in het gamma.

Door de voorliefde voor deze bussen heeft Kassing Tours zich helemaal gespecialiseerd in deze bussen. In 2018 werd Kassing Tours door Van Hool benaderd of er interesse was om in Nederland een servicepunt op te zetten. Echter wilde van Hool eerst geen eindgebruiker van zijn product ook als service partner hebben. Na diverse gesprekken met Kassing Tours en van Hool was het duidelijk, het servicepunt zou in Bunnik komen.

Inmiddels zijn er diverse steunpunten in Nederland, maar zoals er in België gezegd wordt; ‘The one and only’ zit in Bunnik. Sinds 2020 zijn we gepromoveerd tot premium service partner en daarmee zijn we de enige in Nederland.

Waarom?
Wij zijn geen dealer van een vrachtwagen fabrikant maar een verlengstuk van Van Hool Belgium.

Wat kunnen wij voor u verzorgen voor een aantrekkelijk tarief

  • Complete reparaties aan uw Van Hool.
  • Schade herstel.
  • Levering van Onderdelen.
  • Software updates zodat u daarvoor niet naar België hoeft.
  • Onderhoud.

En ‘last but not least’: wij staan 24/7 en 365 dagen voor u klaar, waar u zich ook bevindt met uw Van Hool. Als uw Van Hool toch naar België moet voor een herstelling, dan kunnen wij dat voor u verzorgen voor een speciaal tarief, omdat wij uw wagen met maar 1 persoon brengen en halen.

Wij helpen u graag weer snel op weg.